Grad Prelog Ispiši Pošalji prijatelju Kontaktirajte nas

Događanja u gradu

Flashmob u centru Preloga

U subotu 20. rujna u središtu Preloga u 11 sata otplesan je ples kojim se najavljuje manifestacija Tjedan kretanja ili službeno Move Week 2014

Pohvale i zahvale za organizaciju SP u ribolovu udicom na plovak

Otpratili smo 61. Svjetsko prvenstvo u lovu ribe udicom na plovak, a danas je održana konferencija za novinare na kojoj je podvučena crta s osvrtom na ostvareno. Primjerice podatak o 20 000 noćenja koje je ostvareno vezano uz ovo natjecanje dovoljno govori o veličini događaja.

POZIV ZA OSPOSOBLJAVANJE VOLONTERA I OBITELJSKIH SKRBNIKA

Gradu Prelogu su dodijeljena bespovratna sredstva iz programa Europske unije, Operativni program prekogranične suradnje Slovenija - Hrvatska 2007. – 2013., za provedbu projekta pod nazivom »Jačanje međugeneracijske pomoći u lokalnoj zajednici« (Akronim: MEDGEN BORZA).

 

Gradonačelnik Ivanić Grada u posjetu Gradu Prelogu

18. rujna 2014. godine Grad Prelog je sa suradnicima posjetio gradonačelnik Ivanić Grada, gospodin Javor Bojan Leš. Sastanak između gradonačelnika Ivanić Grada i gradonačelnika Grada Preloga, Ljubomira Kolarek održan je u Gradskoj vijećnici Grada Preloga.

Otvoreni "Dani Kalmana Mesarića"

Polaganjem vijenca na rodnu kuću Kalmana Mesarića, misom zadušnicom i Književnom večeri posvećenoj Kalmanu Mesariću započela je manifestacija „Dani Kalmana Mesarića“. Vijenac je položio te samim time i otvorio cijelu Manifestaciju predsjednik Gradskog vijeća grada Preloga gospodin Goran Gotal.

Dani Kalmana Mesarića

 Polaganjem vijenca na rodnu kuću Kalmana Mesarića, misom zadušnicom i Književnom večeri posvećenoj Kalmanu Mesariću započela je manifestacija „Dani Kalmana Mesarića“. Vijenac je položio te samim time i otvorio cijelu Manifestaciju predsjednik Gradskog vijeća grada Preloga gospodin Goran Gotal. 

Novosti

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za radove u šumama šumoposjednika za 2015. godinu

Grad Prelog i Savjetodavna služba u srijedu, 3. rujna 2014. godine u 19.00 sati, organiziraju predavanje za sve zainteresirane privatne šumoposjednike koja će se održati u multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata Insulanus, Glavna 33, Prelog (II kat).

Javni natječaj za prikupljanje prijava za sufinanciranje Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća „Štedimo energiju u Prelogu“

Grad Prelog u suradnji sa Fondom za zaštitu okoilša i energetsku učinkovitost raspisuje Javni natječaj
za prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Grada Preloga i Fonda u sufinanciranju Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća „Štedimo energiju u Prelogu“

Potpisan ugovor o kupnji zemljišta u Gospodarskoj zoni Prelog – sjever s talijanskim investitorom

Dana 03. lipnja 2014. godine u prostorijama Gradske uprave Grada Preloga, potpisan je Ugovor o kupoprodaji zemljišta za poslovne namjene koje se nalaze u Gospodarskoj zoni u Prelogu – sjever. 

Natječaji

Pozivamo sve korisnike Proračuna Grada Preloga da dostave Programe rada te Financijske planove za 2015. godinu.

Najave

Linkovi

"Pre-kom" Prelog
zbrinjavanje otpada, parkiranje, pogrebne usluge, uređenje groblja i javnih površina.


FINOTEKA.com 
centralno mjesto tržišta domaće hrane

EEE Info centar
Informacije o otvaranju EE info centra Grada Preloga za energetsku učinkovitost

Priločki list
24. prosinca 2013.
Broj 13.

Pikač
Humorističko-satirički list

Video galerija
Grad Prelog 2011
Grad Prelog 2010
Publikacije
Pikač br. 16.
Priločki list br. 9.
Fotogalerija
prelog_02.jpg
prelog_09.jpg
prelog_07.jpg
prelog_08.jpg
Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog

CENTRALA:
Tel: 040/ 645 - 301
Faks: 040/638 - 691

Kontaktirajte nas online!