Grad Prelog Ispiši Pošalji prijatelju Kontaktirajte nas

Događanja u gradu

61. SVJETSKO PRVENSTVO U LOVU RIBE UDICOM NA PLOVAK

61. Svjetsko prvenstvo u Lovu ribe udicom na plovak održat će se 13. i 14. rujna na odvodnom kanalu Hidroelektrane Dubrava na potezu Sveta Marija – Donja Dubrava u pet sektora.

Preložanin Danijel Turek sudjelovao na Svjetskom prvenstvu u dvostrukom ultra triatlonu

Dana 22. i 23. kolovoza 2014. godine u mjestu Bakovci, pokraj Murske Sobote u Sloveniji, održano je Svjetsko prvenstvo u  dvostrukom ultra triatlonu popularno zvanom dvostruki Ironman

Započeo 9. Međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu

U Donjem Kraljevcu danas je započeo 9. Međunarodni voćarski sajam. Grad Prelog i Turistička zajednica Grada Preloga jedni su od izlagača u suradnji sa obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima sa područja Grada Preloga. Sajam je otvorio ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina.

Potpisan Ugovor za radove na sanaciji vlage i ugradnji stolarije u prostorijama Društvenog doma u Čukovcu

Dana 28. kolovoza 2014. godine, u Gradskoj upravi Grada Preloga potpisan je Ugovor za radove na sanaciji vlage i ugradnji stolarije u prostorijama Društvenog doma u Čukovcu.

ODSAD IDEM KAMO ŠALJEŠ ME TI

Župu sv. Jakoba u Prelogu u četvrtak, 28. kolovoza posjetili su bogoslovi varaždinske biskupije. Nakon što su proveli tri dana u Duhovnom centru varaždinske biskupije na Veternici gdje su razmatrali o važnim duhovnim i pastoralnim temama o svećeništvu, dvadesetak kandidata koji se pripremaju za svećeništvo, gostovali su u Prelogu.

Sve spremno za Svjetsko ribolovno prvenstvo

Grad Prelog bit će domaćin otvaranja i zatvaranja, te brojnih drugih događanja tijekom Svjetskog ribolovnog prvenstva.
- Sve je spremno za početak 61. Svjetskog ribolovnog prvenstva u ribolovu udicom na plovak - rekao je danas na konferenciji za medije Zoran Pfeifer, predsjednik Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva. Pfeifer je kazao kako su na današnjoj posljednjoj sjednici organizacijskog odbora dogovoreni svi detalji, a zatvorena je i financijska konstrukcija.  - Što se nas tiče, prvenstvo može početi sutra - istaknuo je Pfeifer i dodao kako je potvrđen nastup 37 reprezentacija što znači da će od 8. do 14. rujna u Hrvatsku doći 450 natjecatelja.

Novosti

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za radove u šumama šumoposjednika za 2015. godinu

Grad Prelog i Savjetodavna služba u srijedu, 3. rujna 2014. godine u 19.00 sati, organiziraju predavanje za sve zainteresirane privatne šumoposjednike koja će se održati u multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata Insulanus, Glavna 33, Prelog (II kat).

Javni natječaj za prikupljanje prijava za sufinanciranje Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća „Štedimo energiju u Prelogu“

Grad Prelog u suradnji sa Fondom za zaštitu okoilša i energetsku učinkovitost raspisuje Javni natječaj
za prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Grada Preloga i Fonda u sufinanciranju Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća „Štedimo energiju u Prelogu“

Potpisan ugovor o kupnji zemljišta u Gospodarskoj zoni Prelog – sjever s talijanskim investitorom

Dana 03. lipnja 2014. godine u prostorijama Gradske uprave Grada Preloga, potpisan je Ugovor o kupoprodaji zemljišta za poslovne namjene koje se nalaze u Gospodarskoj zoni u Prelogu – sjever. 

Najave

Linkovi

"Pre-kom" Prelog
zbrinjavanje otpada, parkiranje, pogrebne usluge, uređenje groblja i javnih površina.


FINOTEKA.com 
centralno mjesto tržišta domaće hrane

EEE Info centar
Informacije o otvaranju EE info centra Grada Preloga za energetsku učinkovitost

Priločki list
24. prosinca 2013.
Broj 13.

Pikač
Humorističko-satirički list

Video galerija
Grad Prelog 2011
Grad Prelog 2010
Publikacije
Pikač br. 12
Priločki list br.13
Fotogalerija
prelog_01.jpg
prelog_05.jpg
prelog_10.jpg
prelog_04.jpg
Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog

CENTRALA:
Tel: 040/ 645 - 301
Faks: 040/638 - 691

Kontaktirajte nas online!