Održan 5. Divlji trialon u Prelogu

02.08.2015

U nedjelju, 02. kolovoza 2015. godine, održana je u Prelogu zanimljiva sportska manifestacija pod nazivom Divlji triatlon. Divlji je triatlon održan na području šoderice Cirkovljan, a u organizaciji sportskih zaljubljenika okupljenih oko Društva sportske rekreacije "Sportikus" Prelog.

Seoske igre u Cirkovljanu

02.08.2015

U organizaciji Nogometnog kluba Naprijed iz Cirkovljana, proteklog su vikenda u Cirkovljanu održane sada već tradicionalne Seoske igre. Ove se igre već nekoliko godina organiziraju na prostoru Sportskog parka Zdenci, a uoči tradicionalnog blagdana mjesta Cirkovljan, blagdana Svetog Lovre.

U Oporovcu odigran turnir prvaka

02.08.2015

U organizaciji Nogometnog kluba Galeb iz Oporovca proteklog je vikenda održan turnir prvaka međimurskih nogometnih liga. U subotu su odigrane utakmice polufinala turnira prvaka nogometnih liga.

Novi sportsko ribolovni spektakl u Prelogu

30.07.2015

Nakon sudjelovanja u organizaciji 61. Svjetskog prvenstva u sportskom ribolovu prošle godine Športsko ribolovno društvo Glavatica iz Preloga biti će domaćin novog sportsko ribolovnog spektakla. 22. i 23. kolovoza ove godine u Prelogu, na natjecateljskoj stazi HE Dubrava održat će se Sensas Cup Croatia 2015.

Proslavljen blagdan Svetog Jakoba apostola starijeg

25.07.2015

U subotu, 25. srpnja, proslavljen je blagdan zaštitnika preločke Župe, Svetog Jakoba apostola starijeg. Uoči samog blagdana, od srijede do petka održana je trodnevnica. Uz molitve i služenje svetih misa, svakog dana je održan i kratki koncert gdje su se predstavili zborovi Preloga: Pjevački zbor udruge umirovljenika grada Preloga, Pjevački zbor Grada Preloga, Mješoviti pjevački zbor Župe Svetog Jakoba ap. st. Prelog, Vokalno  instrumentalni sastav Agnus i Dječji zbor Ribari Svetog Jakoba.

Priločko proščenje završilo uz El Combo i izložbu Josipa Horvata Majzeka

25.07.2015

Blagdan zaštitnika preločke Župe, Svetog Jakoba apostola starijeg, proslavljen je u subotu u Prelogu. U organizaciji Doma kulture Grada Preloga i Turističke zajednice Grada Preloga, održan je koncert glazbene skupine El Combo.

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU

29.07.2015

U cilju informiranje javnosti o postupku donošenja i sadržaju prijedloga općih akata koji se pripremaju za iduću sjednicu Gradskog vijeća Grada Preloga, Grad Prelog pokreće prvo savjetovanje sa zainteresiranom javnošću a u skladu s Kodeksom savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata (NN br. 140/09).

OBAVIJEST o obvezi uklanjanja i uništavanja ambrozije na području Grada Preloga

20.07.2015

Ovom obavijesti obvezuje se vlasnike i posjednike zemljišta na provođenje mjera i aktivnosti usmjerenih na uništavanje ambrozije prije cvatnje.

Sufinanciranje prijevoza učenika

16.07.2015

Kao i dosadašnjih godina, Grad Prelog je i ove godine odlučio sufinancirati prijevoz učenika koji žive na području Grada Preloga, kako bi se osigurala njihova sigurnost na gradskim prometnicama.  

Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog

CENTRALA:
Tel: 040/ 645 - 301
Faks: 040/638 - 691

Kontaktirajte nas online!

Video galerija

Fotogalerija

Publikacije