SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE:
Glavna 35, 40323 Prelog; Tel: +385 (40) 645 301
Tagovi: Nogometni turnir  DG Sport 

Nogometni turnir Med firmama u DG Sportu!

Fotografije uz članak 11
17.06.2017

Proteklog je vikenda na prostorima Sportsko rekreacijskog centra DG Sport u Prelogu, održan peti malonogometni turnir Med firmama. Pravo nastupa imali su samo igrači koju su djelatnici tvrtke koja se natječe. Na turniru je nastupala 21 ekipa. Uz odličan nogomet koji ni ove godine nije izostao, organizator se pobrinuo za niz popratnih natjecanja i zabavnih sadržaja. Svi željni dodatne zabave mogli su se prijavite na ispijanje piva, bacanja kugle, gađanje prečke, gađanje koša nogom, šakanje… Najbolji su osvojili vrijedne nagrade sponzora. Za one koji nisu bili zainteresirani za dodatne aktivnosti mogli su uživati u glazbi DJ – a ili Tamburaškog sastava Taubeki.

U najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu odigran je niz kvalitetnih i neizvjesnih utakmica. Treba napomenuti, da su usprkos malim trzavicama, sve utakmice odigrane u fair-play i veselom ozračju. Nakon odigranih susreta po skupinama, slijedila je završnica turnira. U prvom polufinalnom dvoboju susrele su se ekipe IM Comp i Ferokotao koji je i izašao kao pobjednik. U drugom polufinalnom dvoboju slavila je ekipa Hilding Andersa protiv ekipe Metal Dekora. U utakmici za treće mjesto slavila je ekipa IM - Compa. Finalna utakmica pružila je odličan nogomet usprkos već umornim igračima. Bolji i uspješnija je bila ekipa Hilding Andersa kojima je ovo već treće osvajanje turnira. Tako su oni sada uspješniji od ekipe LPT- a koja je pobjedu odnijela dva puta. Nakon uspješno završenog petog turnira oragnizatori i igrači nestrpljivo iščekuju šesti turnir Med firmama te se ovim putem zahvaljuju svim sponzorima i sudionicima turnira.

Svi sudionici turnira: Gumiimpex-GRP d.d., Eurobeton d.d. , Metal Dekor d.o.o, Komet d.o.o., Im-Comp d.o.o., ACG Lukaps d.o.o. ,Marti d.o.o., LPT d.o.o. , Duly d.o.o., Vajda d.d., WDF Studena d.o.o., PIB extra d.o.o., DG Sport d.o.o., Novi feromont d.o.o., HAIX d.o.o., Hilding Anders d.o.o., Hilding A. 2 , Ferokotao d.o.o., KTC d.d., TMT d.o.o., MIP WEYLAND d.o.o.

Datoteke uz članak
Pokrovitelji turnira.pdf    Pokrovitelji turnira 254.53 kB

Korisni linkovi

Žiro-račun i OIB

IBAN: HR3923900011835500002
Hrvatska poštanska banka d.d. Zagreb

OIB: 55624885874

Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog karta

CENTRALA:
Tel: +385 (40) 645 301
Faks: +385 (40) 638 691
Email: ured-grada@prelog.hr


Bilten

Pretplatite se na bilten:
Prijava Odjava