SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE:
Glavna 35, 40323 Prelog; Tel: +385 (40) 645 301

Digitalna brošura Grada Preloga – živi medij za promociju našeg Grada

Fotografije uz članak 1
15.12.2023

U 2023. godini Turistička zajednica Grada Preloga provodila je nekoliko projekata financiranih iz fondova Hrvatske turističke zajednice, od kojih je jedan od njih bio i projekt produkcije promotivnih materijala, odnosno Digitalna turistička brošura. Svrha projekta bila je predstavljanje turističke ponude Grada Preloga u online obliku prilagođenom novim očekivanjima gostiju i trendovima u turizmu (primjena digitalnih sadržaja), ali i uvođenje inovativne digitalne usluge koja povećava dostupnost online podataka o turističkoj ponudi Grada Preloga na različitim medijima i uređajima. Naime, digitalna turistička brošura lakše se mijenja, sadržaj se iznova može preoblikovati kako se razvija i mijenja turistička ponuda Grada Preloga, poveznica na brošuru se može lakše dijeliti, a brošura je dostupna za preuzimanje na mobitelima, računalima i tabletima. Uz to, povezana je sa službenom stranicom Turističke zajednice Grada Preloga na kojoj se gotovo dnevno izmjenjuju nove informacije za posjetitelje, a posebice informacije o manifestacijama.

Novi trendovi u turizmu pokazuju da turisti sve više očekuju primjenu digitalnih sadržaja u promociji destinacije te da nedovoljna prilagodba tehnološkim promjenama može dovesti do pada konkurentnosti, osobito u pogledu korištenja promotivnih i prodajnih kanala. Turistička zajednica Grada Preloga stoga je osmislila projekt „Grad Prelog - Digitalna turistička brošura“. Brošura je predviđena za dijeljenje u digitalnom obliku i time bi se smanjili troškovi tiskanja, korištenja resursa i energije. Grad Prelog tako je dobio novi digitalni alat za promociju svoje ponude.

Brošuru je izradio UNDO, obrt za vizualnu komunikaciju iz Nedelišća, dok su svojim fotografijama izradi brošure doprinijeli Studio VIPRO, Denis Perčić i Reci DA, Marko Kiš, Silvio Benč te obrt UNDO.

Brošura se na tri jezika može preuzeti na sljedećoj poveznici: https://www.tz-prelog.hr/hr/1627/

Korisni linkovi

Žiro-račun i OIB

IBAN: HR3923900011835500002
Hrvatska poštanska banka d.d. Zagreb

OIB: 55624885874

Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog karta

CENTRALA:
Tel: +385 (40) 645 301
Faks: +385 (40) 638 691
Email: ured-grada@prelog.hr