SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE:
Glavna 35, 40323 Prelog; Tel: +385 (40) 645 301

Djelatnici Ambulante Prelog mole za strpljenje

Fotografije uz članak 3
03.11.2020

Djelatnici Ambulante Prelog upućuju zamolbu svim svojim pacijentima te svim stanovnicima Preloga, kojim pozivaju na strpljenje prilikom dolaska u Ambulantu Prelog. Svakodnevnim problemima i bolestima koje su uobičajene u ovo doba godine, uključujući i cijepljenje protiv gripe, dodana je i borba protiv koronavirusa te je rad svih liječnika itekako otežan. Unutar Ambulante Prelog rade liječnici obiteljske i opće medicine, Diana Krešić, dr. med., Ljubica Slaviček, dr. med.spec. obiteljske medicine, Lidija Vidović Zvonar, dr. med.spec. obiteljske medicine te Zrinko Karlović, dr. med.spec. opće medicine sa svojim medicinskim sestrama. Svi timovi rade u izmijenjenim okolnostima uzrokovanim epidemijom koronavirusa, a u slučaju bilo kakvih problema unutar pojedinog tima, situacije se rješavaju zamjenama unutar timova te su svi pacijenti uvijek zbrinuti.

Mole se svi pacijenti da svoj dolazak u Ambulantu Prelog dogovore telefonom ili e-mailom svom liječniku, a za naručivanje stalne terapije koriste automatsku sekretaricu. Mlađim osobama, naročito onima koji ne trebaju hitnu zdravstvenu zaštitu se preporuča e-komunikacija kako bi telefonske linije ostale slobodne za starije te one akutno bolesne kojima je pomoć hitno potrebna.

Karlović Zrinko, dr.med.spec. opće medicine:

Krešić Diana, dr.medicine:

  • Tel.: 040/646-856
  • E-mail: ord.kresic@gmail.com
  • Tel. med. sestre: 040/646-857
  • Sekretarica: 040/ 444-025

Lidija Vidović- Zvonar, dr.med.spec. obiteljske medicine:

Ljubica Slaviček, dr.med.spec. obiteljske medicine:

Kod ulaska u Ambulantu Prelog, za koji se preporuča da bude najavljen, mole se svi pacijenti da pozvone i pričekaju dolazak medicinske sestre. Pacijenti se u ordinacije primaju pojedinačno što je u situaciji epidemije koronavirusa vrlo važno radi zaštite zdravlja svih korisnika, posebno teško bolesnih osoba te onih koji dolaze na cijepljenje. S obzirom da su dani sve hladniji, magloviti i kišni, za sve pacijente, u suradnji sa Gradom Prelogom, postavljeni su na ulazima u Ambulantu Prelog mali šatori ispod kojih se pacijenti mogu skloniti ukoliko trebaju pričekati. Također, u slijedećim će se danima dogovoriti i dolazak dodatnog osoblja, kako bi se pacijentima još više olakšalo rješavanje njihovih problema bez dolaska u ambulantu (telefonsko naručivanje, naručivanje i izdavanje lijekova, administrativni poslovi i slično).

Ostanimo odgovorni, tako ćemo zajedno prije prebroditi ovu krizu i vratititi se normalnom životu.

Korisni linkovi

Žiro-račun i OIB

IBAN: HR3923900011835500002
Hrvatska poštanska banka d.d. Zagreb

OIB: 55624885874

Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog karta

CENTRALA:
Tel: +385 (40) 645 301
Faks: +385 (40) 638 691
Email: ured-grada@prelog.hr