SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE:
Glavna 35, 40323 Prelog; Tel: +385 (40) 645 301

Naprijed iz Cirkovljana održao Skupštinu, Predrag Sačić novi predsjednik

28.01.2024

Prošle subote, 27. siječnja, svoju je izbornu Skupštinu održao Nogometni klub Naprijed iz Cirkovljana. Skupština je održana u prostoru Društvenog doma u Cirkovljanu, a izabrano je i novo vodstvo kluba. Tako je dugogodišnjeg predsjednika Antu Žvorca, naslijedio Predrag Sačić, dok će njegovi najbliži suradnici, dopredsjednici biti Željko Glavina i Željko Martinec. Tajnik kluba u idućem razdoblju biti će Ivan Šimunković, a blagajnica Lucija Horvat. U Upravni odbor Nogometnog kluba Naprijed izabrani su i Josip Hižman, Ivan Fileš, Igor Židov, Siniša Židov, Nenad Režek, Željko Gašparić, Robert Verli, Filip Horvat, Matija Kemec i Ivica Horvat. Novi je predsjednik Nadzornog odbora Mario Horvat, a njegovi članovi Ante Žvorc i Saša Sokač.

Seniorska ekipa Naprijeda iz Cirkovljana danas igra u 1. ligi Međimurskog nogometnog saveza, a posebno se u klubu raduju radu sa najmlađima. U Školi nogometa pojačan je rad sa najmlađima pa tako od ove sezone imaju kategoriju U7 - predpočetnika te kategoriju U8 - početnika, a to su djevojčice i dječaci koji svoje prve nogometne korake rade upravo u Zdencima. Uključuju se i u Zabavnu ligu vrtića koje organizira klub domaćin te MNS, a upravo jedno takvo natjecanje održalo se i u Zdencima početkom listopada koje je okupilo čak 16 ekipa sa oko 130 najmanjih nogometašica i nogometaša iz cijelog Međimurja. Tu je još i kategorija U19 koja bilježi jako dobre rezultate, a nosioci te kategorije standardni su prvotimci seniorske ekipe. Što se pak tiče veterana, protekla sezona završila je plasmanom u sredini tablice, ova polusezona bila je obilježena ozljedama te nedostatkom nekoliko igrača te je na prvenstvenim susretima ekipa često imala problema sa igračkim kadrom. U Naprijedu su ponosni i što su uspjeli u suradnji sa GNK Dinamo iz Zagreba organizirati 1. njihov kamp u donjem dijelu Međimurja. Pohvale za organizaciju stizale su sa svih strana, a najsretnija su ipak bila djeca sa zadovoljnim roditeljima. Nadaju se da će ovo postati tradicija te da će se kamp održati i nadolazeće godine. NK Naprijed je sudjelovao i u ribičkom natjecanju udruga Cirkovljana kao i kuhanju kotlića udruga sa područja Grada Preloga. Krajem 2023. Naprijed je okupio svoje sumještane na manifestaciji pod nazivom Advent u Cirkovljanu.

Skupštini su nazočili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa te predstavnik Međimurskog nogometnog saveza Darko Jambrović. Na samoj Skupštini izglasan je prijenos vlasništva čestice na kojem se nalaze objekt i tereni Nogometnog kluba Naprijed na Grad Prelog te je istaknuta želja za daljnjim uređenjem Sportskog parka Zdenci u Cirkovljanu.

Korisni linkovi

Žiro-račun i OIB

IBAN: HR3923900011835500002
Hrvatska poštanska banka d.d. Zagreb

OIB: 55624885874

Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog karta

CENTRALA:
Tel: +385 (40) 645 301
Faks: +385 (40) 638 691
Email: ured-grada@prelog.hr