SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE:
Glavna 35, 40323 Prelog; Tel: +385 (40) 645 301

Noćni streetball turnir

Fotografije uz članak 12
08.08.2015
Savjet mladih Grada Preloga, u suradnji s Udrugom studenata, Caffe barom „Marina“ Prelog, Zajednicom sportskih udruga i uz podršku Grada Preloga, Osnovne škole Prelog, KK Prelog i TZ Prelog i ove godine je organizirao noćni streetball turnir.

Ove godine turnir je imao i humanitarni karakter pa su tako novci od kotizacije namijenjeni za pomoć Nikoli Možeku u oporavku. Iako se radi o simboličnom iznosu organizator poziva sve da pomognu njemu i njegovoj obitelji jer čeka ga dug i skup oporavak.

Nastupilo je 12 ekipa iz Preloga, Koprivnice, Bjelovara, Donjeg Kraljevca, Ludbrega, Kotoribe, Selnika i Male Subotice. Nakon 30 odigranih utakmica u fazi skupina četvrtfinale su izborile ekipe „Nemaš to pravo“, „Metuzalemi Selnik“, „Turbo Tom“, „Kotoriba“, „Tomislav Galin“, „Crna lista“, „Hiperbola“ i „Dva jaka i jedan zgodni“.

U pauzi nakon odigranih utakmica u skupini održano je natjecanje u tricama na koje se prijavilo 28 natjecatelja, a pobjedu je odnio Nikola Pavičić iz Bjelovara.

Polufinale su izborile domaća ekipa „Turbo Tom“ i ekipa „Tomislav Galin“ iz Bjelovara, koje su na kraju igrale za treće mjesto dok su finale izborile ekipe „Nemaš to pravo“ iz Koprivnice i „Hiperbola“ iz Donjeg Kraljevca. Spretnija je bila ekipa iz Koprivnice koja je zasluženo osvojila pobjednički pehar.

U ime Savjeta mladih pehar za treće mjesto uručio je Marko Đurić, za drugo mjesto u ime Grada Preloga Đuro Ujlaki, a u ime KK Prelog pobjednicima je pehar uručio Željko Poredoš.

Organizator zahvaljuje sponzorima ECONU d.o.o., Ad-mi produktu i brijačnici „Brico“ iz Preloga, a posebno zahvaljuje Osnovnoj školi Prelog na otvaranju vrata dvorane i svlačionica te ustupljenom prostoru za održavanje turnira.

Kobasice je pripremila Gradska kavana Lovac, a reflektore je postavio D.G. COMMERCE d.o.o. Za piće se pobrinuo Caffe bar „Marina“ Prelog.

KONAČNI POREDAK:

1. „Nemaš to pravo“ – Koprivnica

2. „Hiperbola“ – Donji kraljevec

3. „Tomislav Galin“ – Bjelovar

4. „Turbo Tom“ – Prelog

Pobjednik natjecanja u tricama: Nikola Pavičić (Bjelovar)

Korisni linkovi

Žiro-račun i OIB

IBAN: HR3923900011835500002
Hrvatska poštanska banka d.d. Zagreb

OIB: 55624885874

Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog karta

CENTRALA:
Tel: +385 (40) 645 301
Faks: +385 (40) 638 691
Email: ured-grada@prelog.hr