SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE:
Glavna 35, 40323 Prelog; Tel: +385 (40) 645 301

Predstavnici Grada Malog Lošinja u radnom posjetu Gradu Prelogu

Fotografije uz članak 5
20.02.2016
Predstavnici Grada Malog Lošinja u radnom posjetu Gradu Prelogu

Proteklog vikenda Grad Prelog ugostio je rukovodstvo Grada Malog Lošinja, te njihov nogometni klub. Gradovi Prelog i Mali Lošinj, na dan Grada Preloga 06. prosinca 2015. godine potpisali su Povelju o prijateljstvu kojom su sklopili zajedničku suradnju u vidu razmjene iskustva i postavljanja temelja za nove zajedničke projekte.

Izaslanstvo Grada Malog Lošinja na čelu s pročelnicom komunalnog odjela Tanjom Jović sa suradnicom Jasminom Ibrišimović, direktorom Nevenom Kruljcem iz komunalnog društva Cres Lošinj, te voditeljima Antoniom Viskićom i Mariom Frankovićem, bilo je veoma zainteresirano za rješavanje problema komunalnog otpada. Temeljem toga održan je sastanak kod gradonačelnika, gdje ih je gradonačelnik Grada Preloga upoznao s radom i aktivnostima gradske uprave, dok je direktor GKP Pre-kom d.o.o. - Siniša Radiković prezentirao novoizgrađenu sortirnicu i kompostanu u Gradu Prelogu nakon koje su iste i posjetili. Uz to grad je predstavio poljoprivrednike i proizvođače poljoprivrednih proizvoda u cilju plasmana proizvoda na njihovo područje tj. područje Malog Lošinja, uslijed interesa poduzeća  „Jadranka“ koji su sa svojim trgovačkim lancem i hotelskim kompleksima zainteresirani za te proizvode.

Poslijepodne su posjetili crkvu Sv. Jakoba i Muzej Croata insulanus Grada Preloga, a u večernjim satima izaslanstvu se pridružio i nogometni klub koji je stigao na pripreme za nadolazeću sezonu, gdje su u dva dana odigrane dvije utakmice, i to u subotu s NK Mladost Komet Prelog, te u nedjelju s NK ČSK Čehovec.

U subotu 20. veljače 2016. godine nogometašima se pridružio i gradonačelnik Malog Lošinja – g. Gari Cappelli, koji je tom prilikom s gradonačelnikom Grada Preloga Ljubomirom Kolarekom i njegovim zamjenikom Zdravkom Kvakanom, te direktorom LPT-a d.o.o. Davorom Gečićem obišao tvrtku LPT d.o.o., te se zadržao i na utakmicama. Također, dogovoren je i uzvratni posjet Malom Lošinju koji bi se trebao realizirati u mjesecu travnju ove godine.

Korisni linkovi

Žiro-račun i OIB

IBAN: HR3923900011835500002
Hrvatska poštanska banka d.d. Zagreb

OIB: 55624885874

Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog karta

CENTRALA:
Tel: +385 (40) 645 301
Faks: +385 (40) 638 691
Email: ured-grada@prelog.hr