SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE:
Glavna 35, 40323 Prelog; Tel: +385 (40) 645 301

Skupština ČUM-a

Fotografije uz članak 5
18.02.2012
18. veljače

Čukovečka udruga mladih održala je 18. veljače godišnju skupštinu.


Tijekom 2011. godine održali su petnaestak sastanaka Uprave i svih članova. U ožujku su organizirali ČUM fest na kojem je nastupilo pet bendova, a najzvučnije ime festivala je bio Vilibald Kovač sa svojim bendom. Sudjelovali su u radnoj akciji čišćenja okoliša povodom Dana planeta Zemlje.

- Aktivno smo sudjelovali u organizaciji Seoskih igara, što u igrama, u suđenju, te smo izložili štand sa starinama kojime su ove Seoske igre dobile novu dimenziju. Na Čukovsko proščenje imali smo šank, te smo u suradnji s „Društvom naša djeca Prelog" i „Udrugom studenata Grada Preloga" organizirali radionicu za izradu lutaka, pod nazivom „Gepettova torba". Tijekom ljeta organiziramo noćni odbojkaški turnir, koji je trajao četiri dana, na kojem su nastupile 24 ekipe, svakog dana turnira organizirali smo zabavni program. Pomogli smo nogometnom klubu u postavljanju zaštitnih ograda iza golova. Naša Udruga predložila je 2 naša člana u Savjet mladih Grada Preloga.. Povodom Božićnih blagdana organizirali smo u našem mjestu izbor za najljepše Božićno osvjetljenje, gdje smo podijelili dvije nagrade našeg sponzora pizzerije „RoSa". Mjesni odbor Čukovec dao nam je na korištenje novu, veću prostoriju, pa nam je u planu da je do kraja godine i početkom sljedeće u suradnji s Gradom obnovimo. Zahvaljujemo se našim sponzorima u ovoj godini Pizzeriji ROSA, marketu IVA, caffe baru QUEEN, a posebno se zahvaljujemo Gradu Prelogu i gradonačelniku Dragutinu Glavini, koji su nam u ovoj godini darovali stol za stolni tenis, izgradili reflektore na odbojkaškom igralištu, te će nam pomoć u preuređenju naše nove prostorije. Nadamo se daljnjoj dobroj suradnji s Gradom i svim Udrugama na području mjesta i šire - ističu u ČUM-u. Planovi za ovu 2012. godinu su organizacija ČUM festa, koji će se za razliku od prošle godine održati vani u ljetnim mjesecima, organizacija noćnog odbojkaškog turnira, koji će također trajati četiri dana kao i prošle godine, organizacija piknika za članove povodom Praznika rada, radne akcije uređenja mjesta, izrada projekta nove prostorija i uređenje u suradnji s Gradom, sudjelovanje u organizaciji seoskih igara, organizacija plesnjaka, izrada web stranice, organizacija turnira u beli, organizacija izleta za članove udruge, izbor najljepše božićne rasvjete te organizacija humanitarne akcije za neku udrugu na području grada kojoj je pomoć potrebna.

- Nadamo se dobroj podršci gradonačelnika, predsjednika mjesnog odbora, te kvalitetnoj suradnji s svim udrugama iz mjesta i sa područja Grada, jer bez njihove podrške svi ovi planovi nisu izvedivi – kažu u udruzi. Na skupštini su bili Mladen Orehovec, predsjednik MO Čukovec, Ivan Gradečak, zamjenik predsjednika TZ-a Grada Preloga, Mirjana Habuš i Milena Budiša, predstavnice Udruge žena „Žireki", Darko Lehki, tajnik NK Čukovec 77 i Zdravko Marčec, predsjednik DVD-a Čukovec.

Korisni linkovi

Žiro-račun i OIB

IBAN: HR3923900011835500002
Hrvatska poštanska banka d.d. Zagreb

OIB: 55624885874

Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog karta

CENTRALA:
Tel: +385 (40) 645 301
Faks: +385 (40) 638 691
Email: ured-grada@prelog.hr


Bilten

Pretplatite se na bilten:
Prijava Odjava