SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE:
Glavna 35, 40323 Prelog; Tel: +385 (40) 645 301

Vrijedni „priločki nautičari“ održali svoju skupštinu

03.04.2022

U prostoru restorana KTC u Prelogu, održana je, u subotu 2. travnja, redovna godišnja Skupština Nautičkog kluba Labud iz Preloga. Izvješće o radu podnio je predsjednik Mario Naranđa, koji je govorio i o planovima za ovu godinu, a financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, podnijeli su Klementina Srpak i Ivan Višnić, dok je kroz radni dio Skupštine vodio Davor Sokač.

I tijekom 2021. godine, članovi Nautičkog kluba Labud bili su vrlo aktivni i kreativni, unatoč pandemiji korona virusa. Manifestacija „Lov na labuđe pero“ ove je godine bila dio projekta Aqua Adventures i ponovo okupila velik broj gledatelja i posjetitelja, a dan prije prijatelji i zaljubljenici u vodene aktivnosti imali su priliku okušati se u odbojci na vodi. Ujedno je tog dana na prostorima Nautičkog kluba Labud te prostorima Zmajarskog kluba Rode obilježen Dan tehničke kulture Međimurske županije, 75 godina djelovanja Hrvatske zajednice tehničke kulture i Zajednice tehničke kulture Međimurske županije, čiji su nautičari iz Labuda ponosni članovi. Članovi kluba sudjeluju aktivno i u drugim akcijama kao što su obilježavanje Dana planeta Zemlje, Svjetskog dana voda, tradicionalnim akcijama uređenja okoliša i mnogim drugima. Ove godine bili su organizatori zajedničkog spusta po rijeci Dravi te su ugostili članove Nautičkog kluba „Fljojsar“ iz Donje Dubrave te Moto nautičkog kluba „Vidovski zlatari“. Svoja vrata ali i svoja srca, otvorili su svojim članovima i svim zainteresiranima, članovi Nautičkog kluba Labud iz Preloga, u nedjelju 27. lipnja. Tradicionalnom Kestenijadom obilježili su dolazak jesenskih, kišnih dana, koji za njih znače i manje aktivnosti na omiljenoj im Dravi.

Ove se godine obilježava 20 godina djelovanja Nautičkog kluba Labud, a na prvih dvadeset godina djelovanja osvrt je dao Dražen Novak, koji je u prvih dvadeset godina obavljao sve važne funkcije unutar Nautičkog kluba Labud. Podijeljene su zahvalnice za deset i dvadeset godina rada u Labudu, kao i posebne zahvalnice za izniman doprinos u radu Nautičkog kluba Labud. Sve su pozdravili predsjednik Skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki te Željko Medved, predsjednik Zajednice tehničke kulture Međimurske županije, kao i prisutni predstavnici prijateljskih udruga. U kratkom umjetničkom programu, sudjelovali su pjesmom i recitacijom Elizabeta Srpak te Nikola Srpak, dok su u nastavku večeri članove Labuda zabavljali Andrea i Goran Šafarić.

Korisni linkovi

Žiro-račun i OIB

IBAN: HR3923900011835500002
Hrvatska poštanska banka d.d. Zagreb

OIB: 55624885874

Kontakt

SJEDIŠTE GRADSKE UPRAVE
Glavna 35,
40323 Prelog karta

CENTRALA:
Tel: +385 (40) 645 301
Faks: +385 (40) 638 691
Email: ured-grada@prelog.hr